Sosyal Medya Gruplarımız ile sizlere anında ulaşıyoruz.

2020-2021 Eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte öğrencilerimize, ustalık/kalfalık sınavı adaylarımıza, usta öğretici ve diploma telafi adaylarımıza daha hızlı ulaşmak için telegram grupları oluşturduk.

Bu gruplara üye olarak güncel gelişmelerden ve merkezimiz hakkında bilgilere anında ulaşabilirsiniz.

Duyuru kanalımıza abone olun böylelikle mesleki eğitim hakkındaki her türlü bilgiyi ilk elden almış olacaksınız.

Duyuru kanalında üyeler birbirini görmez. Telegram gruplarında gizlilik ayarlarından telefon numaranızı gizleye bilirsiniz. İsminiz dışında rumuz kullanabilirsiniz.

18.09.2020 7188

Duyuru kanalında sadece merkezimizin yaptığı duyuruları görürsünüz. Sohbet yoktur. Kimse sizi görmez. Linklere tıklayarak gruba üye olamayan öğrenciler, Sağ tuş bağlantıyı kopyala yapıp  yeni sayfada yapıştır diyerek gruba üye olabilirler.

Duyuru Kanalı için tıklayınız.

Usta Öğretici Grubu

Kalfalık/Ustalık Sınavları Grubu

Meslek Lisesi Diploması Telafi Eğitimi Grubu

Sınıf gruplarına sadece okula kayıtlı o sınıftaki öğrenciler dahil olabilir.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda eğitim görecek öğrenci grupları.

Öğrencilerin Ad Soyad bilgilerinin doğru olması gerekir. Ad soyad bilgisi doğru olmayan öğrenciler gruptan çıkarılır.

9. Sınıf Grubuna katılmak için tıklayınız.

10. Sınıf Grubuna katılmak için tıklayınız.

11. Sınıf Grubuna katılmak için tıklayınız.

12.Sınıf  Grubuna katılmak için tıklayınız.

12. Sınıf Mezunlar Grubuna katılmak için tıklayınız.

ustalık telafi grubu

OSB İrtibat Bürosu

Adres:
Mehmet Pehlivan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü Esenler Mh. Sadi Fenercigil Cd. No 8 Merkez /ÇANAKKALE