Mehmet Pehlivan Mesleki Eğitim Merkezi

Vizyon: Öğrencilerine dünyanın her yerinde çalışabilecek, çalıştırabilecek, üretebilecek nitelikte Eğitim ve Öğretim veren seçkin bir Mesleki Eğitim Merkezi olmak…

Misyon: Biz, Çanakkale´nin sosyal, kültürel, sanatsal ve teknik Olanaklarından yararlanarak; üstün nitelikli işçi ve işveren yetiştirmek, ülkemizdeki bilgi ve teknolojinin üretilmesine, yönetilmesine, kullanılmasına, yayılmasına katkıda bulunmak için varız.

Başarılar: Merkezimiz, kuruluş yılından itibaren 3308 Sayılı Kanun çerçevesinde binlerce Kalfalık ve Ustalık belgesini hak sahiplerine Eğitim Yoluyla kazandırmış, Çanakkale İli ve ilçelerinde topluma hizmet veren işyeri sahibi usta ve kalifiye insan gücü kazandırmıştır.

Saatler: Başlama: 08:30 Bitiş : 19:45
Isınma: Merkezi, Kaloriferli, Doğal gaz yakıtlı.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2020-1-TR01-KA102-089734 sözleşme numaralı AB projemiz tamamlanmıştır.

Telefon - 0(286) 217 27 26

WEB - https://canakkalempmem.meb.k12.tr

Adres - Mehmet Pehlivan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü Esenler Mh. Sadi Fenercigil Cd. No 8 Merkez /ÇANAKKALE

Öğretim Şekli :Tam gün, Tam yıl

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Yürüyüş mesafesi yada Belediye Ulaşım araçlarıyla

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez Esenler Mh.